София, кв. Дървеница, ул. „Иван Боримечката” №22

   02/ 877 93 40​​​​​​​ , 0885 58 58 01​​​​​​​

Понеделник - Събота 11:30 - 00:00 Неделя 11:30 - 22:30

Където се случват кулинарни вълшебства...


Тук ще намерите най-приятното за Вас място, а прекрасната ни градина и ястията от кухнята ще Ви помогнат да се откъснете изцяло от ежедневието си!


При нас можете да чествате рождени и имени дни, юбилеи, кръщенета, абитуриентски балове, фирмени и частни партита, новогодишни тържества, както и да отпразнувате Вашите незабравими сватбени мигове.


Приготвили сме Ви асортимент от ястия, който да задоволи дори и най-изтънчения вкус.


За Вашите тържества Ресторант-градина ЙОЛИ осигурява музика и програма по Ваше желание.


Място за игра 
Ресторантът разполага със самостоятелно обособно и обезопасено място за игра на Вашите деца, което работи и през зимата. То предоставя на децата възможност за забавления, игри и полезни занимания, организирани от аниматор. За децата сме подготвили много изненади, специални менюта, като можем да организираме и незабравими празненства и рождени дни. Вашето дете може да играе на воля и да се забавлява, докато Вие се наслаждавате на прекрасната ни обстановка.

 

Градина
Сред богата зеленина, свежа растителност и красиви цветя, Вие ще изкарате незабравимо Вашия празник или тържество. Благодарение на вкусната храна и уютна атмосфера, Вие несъмнено ще останете доволни.

 

Заведението разполага със 150 места отвън и 130 места вътре, като за по-бързото Ви обслужване работят два бара – външен и вътрешен!
 

Очакваме Ви!

“Животът е комбинация от магия и вкусна храна”