за нас

Ресторант-градина ЙОЛИ

Тук ще намерите най-приятното за Вас място, а прекрасната ни градина и ястията от кухнята ще Ви помогнат да се откъснете изцяло от ежедневието си!


При нас можете да чествате рождени и имени дни, юбилеи, кръщенета, абитуриентски балове, фирмени и частни партита, новогодишни тържества, както и да отпразнувате Вашите незабравими сватбени мигове.


Приготвили сме Ви асортимент от ястия, който да задоволи дори и най-изтънчения вкус.


За Вашите тържества Ресторант-градина ЙОЛИ осигурява музика и програма по Ваше желание.

ГРАДИНА

Ресторантът разполага със самостоятелно обособно и обезопасено място за игра на Вашите деца, което работи и през зимата. То предоставя на децата възможност за забавления, игри и полезни занимания, организирани от аниматор. За децата сме подготвили много изненади, специални менюта, като можем да организираме и незабравими празненства и рождени дни. Вашето дете може да играе на воля и да се забавлява, докато Вие се наслаждавате на прекрасната ни обстановка.

 

ДЕТСКИ КЪТ

Сред богата зеленина, свежа растителност и красиви цветя, Вие ще изкарате незабравимо Вашия празник или тържество. Благодарение на вкусната храна и уютна атмосфера, Вие несъмнено ще останете доволни.

 

Заведението разполага със 150 места отвън и 130 места вътре, като за по-бързото Ви обслужване работят два бара – външен и вътрешен.

Поръчай тук

За доставка до Вашия дом не разполагаме с личен транспорт. Можете да поръчате за вкъщи чрез платформите на GLOVO и Takeaway.